Tuesday, September 8, 2009

First thing first....

Karna satu dan lain hal...penyakit malas bikin blog ini jadi bedebu banget deh ya..., first thing first deh ya..bersih2 debu. Update dulu deh kesibukan yours truly kali aja ada yang kepengen tau..

1. Nemenin Kakak Gifta belajar math, english sama mandarin CA (mid semester lah), persiapan
yang dilakukan adalah belajar sabar dan menahan emosi jiwa....
2. Lagi heboh dan seneng ketemu2 temen jadul bukan karna FB tapi karna milist...biar berasa
muda..
3. Pengen bisa bikin cookies yang enak...dan laku di makan di rumah, yg sering terjadi adalah enak menurut diri sendiri dan dihabiskan sendiri...
4. Agak repot karna tadinya assistant 2 sekarang cuma 1..
5. Obsesi menjadi a great mum and wife....suit-suit...
6. Menikmati hidup..ini sebagaimana adanya dan belajar ngga komplen terus...
7. Doain ye...

Mungkin tulisan ini so dull kayak sop kurang pepper and salt.., like i said first thing first for a start..there you go..nice to see you again mommies..............

love and God bless you..
mum

8 comments:

Lisa said...

Bener... ngeblog itu jgn dijadikan beban, kalo sempet aja. Tetep semangat belajar ya kak ita

TrueMom said...

thank you tante lisa.., lagi spelling Librarian, receptionist, pharmacist..mudah2an mami tetep telaten..he..he..

ary said...

hahahha gue temenin bu, kemarin ini juga gue malesnya gak ketulungan tuk nulis, padahal dah bikin draft n pengen banget dokumentasiin cerita ttg si 2 jagoan kecil gue, hehehe ya begimana dong, emang si M dateng sendiri tanpa diundang
berarti dirimu sekalian belajar mandarin juga dong yah

lesca said...

to me, tulisan ini sama sekali ga dull. tapi sedep kayak sop kambing bikinan mbak titi... ;-)

welkambek mam!!!

TrueMom said...

@Ari..: he..he..iya nih malasss banget, Mandarin..waduh aku almost give up nih..tres difficile...:-(

@Jeng Lesca : mesti up date nih..mbak titi tidak kembali..dia menikah..katanya soon...heuk..huk...

roye said...

Consistant with "reverse positioning" understand the REAL Second Coming would equate with The Matrix's Anti-Christ, the fake battle of good and evil which will come at the end.
I have spoken on this issue in years past. Understanding how they use the political encviornment to redefine people's value system, realize anyone who speaks of the old world and its ways will envoke hatred. So when/if the Anti-Christ comes along speaking of reverting back to what liberalism would consider repressed and immoral may be the only hope to salvage the god's favor and keep moving forward rather than begin the 1000 year clock. The fake Second Coming will feed into this political enviornment.
Cheap Flights to Lagos
Flights to Lagos
Lagos flights

Whitney said...

It would be really cool if you updated your blog sometime! :) fun blog | recipe blog | recipes blog | random blog | cooking blog | easy recipes | easy fun recipes | fun recipes | cute blog

qifei2012 said...

Match any workout to match your bodys demands
90 day workout. Take advice from a fitness fitness instructor, check out your own dreams, your disadvantages and benefits with the weight loss expert and select in the right way
Wholesale p90x. There are a few gym about Carson Neighborhood supplies physical fitness and health shops as well as software to the excellent shoppers Wholesale p90x p90x.
p90x workout