Tuesday, August 3, 2010

Hellooo....

Aku masih disini, itu yang paling tepat!!! buat yang kali mungkin ibu2 yang mencari diriku dan ingin tau keberadaan ku, aku masih melakukan hal yang sama being a working Mum by choice untuk saat ini dan juga "full-time-mum-wannabe" at least buat 2 bulan :-) kepengennya!


Setelah berkutat dengan kemalasan nge blog dikarenakan asiiik ketemu temen2 di facebook yang kemudian juga mati suri karna kinda bored, trus twitter-an (padahal ketemunya ya temen-temen itu-2 juga) tp kesannya lebih seru!! dan sekarang berniat blogging lagi dengan penuh semangat! Semangat? yeah semangat sih boleh tapi ngga ada ide apa yang mau di tulis..bukannya ga ada kejadian yang menarik banyak banget ! (belagu dikit boleh ya??) Sebagai blog perdana tahun ini dan untuk tetap mempertahankan ciri khas kita sebagai manusia yang penuh ke-egois-an, aku mulai dengan up date tentang seputar keluarga kecil ku ya.. hhhmmm...


- Kakak G udah kelas 3 sekarang, udah mulai banyak nuntut dan bener kritis terhadap ayah dan mami, dan Kakak G sampai hari ini tetep sebagai barometer penguji kecerdasan emosi yours trully dan ayah tentunya... :-)


- Anugrah sudah SD yeeeeaaayyy! makin hari makin sweet dan dalam umur 6 tahun Nugra sudah bisa bertanggung terhadap kewajibannnya misalnya : bikin PR, belajar ...makan tapi tetep lah Nugra masih 6 tahun..kalo udah ketemu game..kalo ga ada "local police" aka yours trully ini, laaa sami mawon ga inget waktu...


- Ayah hhhhmmm...what about him? He is ayah with all his rules wink!! He is the Man in family... (kali-kali aja Ayah baca ;-)


- 2 Assistants udah ganti yang senior pada pulang kampung..panjang dan males critanya kenapa mereka pulang kampung, assistants yang sekarang masih muda2 jadi cape lah kita ngajarin dari awal...:-( tapi sudahlah the key of happiness just being grateful katanya, jd stop buang waktu untuk ngomel singsingkan lengan baju dan kerjakan!! :-) keren ya!


- Tempat tinggal masih sama..mortgage juga belum lunas :-) doain doong cepet lunas..


Wokeeey deh, nanti disambung lagi crita yang lebih fokus jiaaaah..fokus, sekarang mesti siap2 mau terbang ke Balikpapan-Samarinda untuk 3 hari, buat yang pengin tahun yours trully mau ngapain kesana yang jelas bukan liburan dont even think!! tetep semangat Ladies-Mums*! ntar balik aku critain deeh..gimana enaknya kepiting Tarakan itu...


Ciao....!!


*Ladies - Mums karna ga yakin ada laki2 yang baca ato lebih parah ga yakin ada yang baca :-)

12 comments:

LJR said...

Hello mommy, apa kabar? Met sibuk ya, singsingkan lengan baju, maju terus pantang mudur, MERDEKA! LOL

LJR said...

:D, jadi malu 2 kali dateng, yg pertama gatot, salah link, aku lg ada waktu jadi ngulik ngulik blog (html etc etc). Oalah betapa gapteknya aku LOL. Any way, met sibuk ya mommy Nuke, just incase wondering itu siapa yang kasih comment pertama :D cheers'

Susy Masengi-Saunders said...

wah.. jeng Nuk... akhirnya.... Welcome back... (sama seh, aku juga belum nambah nih tulisannya, Titut tuh yg rajin hehehe)...
Ditunggu cerita kepiting Tarakannya (biarpun aku alergi ama sea food, tapi tetep seneng denger cerita soal makanan) :-D

StyleTattoo said...

blognya bgus kwan,visit my blog

http://giftsand-souvenirco.blogspot.com/

Jjnetwork said...

Hlo bunda....
Judul blog nya sama kayak punya saya hehehe....
mampir yuk

http://jjnetwork-everydayisagift.blogspot.com/

Anonymous said...

yeah,everyday is another day,you can get new hopeful,and Wholesale clothing store
Japanese fashion cloth
Korean fashion cloth
European fashion cloth wholesale
online wholesale store
fashion cloth for women
dress wholesale from Chinaother things.

roye said...

Consistant with "reverse positioning" understand the REAL Second Coming would equate with The Matrix's Anti-Christ, the fake battle of good and evil which will come at the end.
I have spoken on this issue in years past. Understanding how they use the political encviornment to redefine people's value system, realize anyone who speaks of the old world and its ways will envoke hatred. So when/if the Anti-Christ comes along speaking of reverting back to what liberalism would consider repressed and immoral may be the only hope to salvage the god's favor and keep moving forward rather than begin the 1000 year clock. The fake Second Coming will feed into this political enviornment.
Cheap Flights to Wellington
Flights to Wellington
Wellington Flights

tiaolou004 said...

Monster Beats in 2011 does regarding the earphone profession cannot be ordinary one year Monster Headphones , how many years depend upon the first to accumulate the domestic some earphone manufacturer technology tends even more is maturely intense with the traditional international big plant between competition, then actually does have which manufacturers in 2011 year to be able to break through a tight encirclement stands in belongs to under victor's spotlight Monster Beats ?

Let us wait. Large US and Kuwait issued G909, let us see those who is one section shakes these international electricity to compete sufficiently the famous factory product. In the electricity competes in the market G909 by its superelevation performance-to-price ratio, the fine outward appearance design, lets us see the domestically produced brand has broken the foreign brand ridge power failure to compete the earphone market tight encirclement hope Monster Beats Studio .

Perhaps 4000 Yuan prices let the common consumer accept with difficulty, but because Tesla technology's application this section does obeisance Asian power Monster Headphone to be able to let you and thoroughly that wrap Diamond Headphones tedious and expensive table model system, brings simple enjoyment the graceful acoustic fidelity which to T70P, such looked words 4000 also expensive?

"lets music, described this section of cutting edge flagship portable earphone Beats By Dr Dre on the road" with these words again appropriate. The exquisite sounds of people annotation, the correct sound field performance as well as the clear accurate sense of depth, will be a that kind of tin will let you have the startled colorful feeling product, what certainly will be most essential will be you only needs a personal stereo to be able to obtain these to enjoy. Believed that everybody has a not too good impression regarding the domestic manufacturer, that is "lacks the innovative ideology Beats Solo Hd Frequency Response ".

sap bpc said...

Welcome back! Nice to hear from you again.

toryburchshoesbags said...

Basketball Sneaker Basketball involves a lot of vigorous moves, Asics Onitsuka Tigerhigh jumps, extreme running, blocking and shooting. So there may be the chances for you to get injured.the north face jackets But basketball sneakers are there for you to safeguard you and your feet from getting injured by the vigorous stunts. Basketball sneakers are the ideal pair to offer you snug fit, firm ankle support and excellent traction over the highly polished maple woodMoncler Sale. Today, basketball shoes are designed with innovative technologies for good shock absorption and cushioning. Patterned sole and stylish finish of the retro sneakers North Face Jackets For Menwill fuse your heart to buy a pair for you to show off your excellence over the field.

qifei2012 said...

Many express which becoming a member of any adverse health clb wont do any fantastic
Wholesale p90x. Although this type of imaging seriously isn't the right, whenever youre really serious relating to your desired goals involving fitness and health in that case join a gymnasium allow your endeavor much simpler coupled with genuine
p90x workout. To be able to use readily available a number of excess ins as well as wish six-pack abdominal muscles fitness and health plan having appropriate angle will ensure make it
Wholesale p90x workout.
90 day workout

bt helpline number said...

Please check out my site alsoBT helpline number .I hope you like my site.